PDA

View Full Version : rename domain



ugnakr86
03-19-2014, 07:39 AM
how to rename a domain?

areeshanoor2020
05-02-2014, 12:07 PM
how to rename a domain?

You can not rename a domain. you just buy a new domain. I also have this type of problem. but it's not possible to rename a domain.

Adam001
05-13-2014, 05:59 AM
You need a good place to register a new domain, can recommend Sibername.com (http://Sibername.com/) and their affordable domain registration solutions. They answer all my questions immediately and are always very helpful.

I like this Registrar and highly recommend to others.

RH-Calvin
05-13-2014, 08:08 AM
You can buy a new domain name instead of renaming your old domain.

john2
06-07-2014, 09:29 AM
You can replace your domain with new domain but can not rename it. It is unique address for a website that runs over the net, However you can add or remove www from your domain name. You can add forum.yourdomain_name to it.

elsie12
06-27-2014, 06:37 AM
Yes, you'll have to purchase a new domain... that's the only option unfortunately.

EminaWilson
06-28-2014, 08:01 AM
You can buy a new domain name and use 301 redirects to your old domain name. They mean that the page has moved, and they request any search engine or user agent coming to the page to update the URL in their database. This is the most common type of redirect that people should use.

87nitingarg
09-01-2014, 08:41 AM
No, you don't change domain name.

maxi007
09-05-2014, 03:13 PM
you cant dude .you have to buy anew

robertmiker
11-13-2014, 01:01 AM
Why are you trying to rename your domain, just buy a new one.

markellis312
11-13-2014, 02:53 AM
Do you have another solution to change domain name.

manaskr
11-19-2014, 06:12 AM
I had also same problem but technically it's not possible to rename the domain but if you recently booked and you have some spell mistake in domain then you can request your booking seller , they could help you in simple they will cancel the current booking and they will book for you newer one and where you may need not need to pay as i had same experienced with godaddy and they really helped me

zowmmo
11-24-2014, 05:15 AM
Parked domain generally add over main domain. It has no website data and used to redirect or display primary domain's content on which it has been added.
This concept generally used in cPanel hosting. You can add parked domain via your cPanel and display your main site's webpages with different domain name

alicemaris558
02-05-2015, 05:38 AM
You can register a new domain name and use 301 redirection to your old domain name. Dial Web Hosting offering domain name registration services (http://www.dialwebhosting.com/domain-registration) at affordable cost.

kathyroseus
02-06-2015, 04:22 AM
You could not do so because domain name always remains unique and you should have to boy other domain because renaming is not possible.

fyaseo
02-10-2015, 07:05 AM
You cannot rename domain name, buy new one :rolleyes:

harry26
02-13-2015, 03:03 AM
once you buy a new domain you can't able to rename of the domain so think about it when you register a domain.

josephvijay
02-17-2015, 04:13 AM
how to rename a domain?

You can replace your domain with new domain but can not rename it. So, you can visit any domain registrar and register a new domain name. If your desired domain name has been already taken, contact the domain name holder for a bargain. You can get the contact details of a domain name owner by having a whois lookup at WhoisXY.com (http://www.whoisxy.com/) Good luck.

jane1
09-11-2015, 04:49 AM
Please buy a new domain as it is impossible to change a domain name except adding sub domain to it.