Okna jako nová díky White Uklid

1. Nensi
    Nensi
    Minulý týden jsem si nechala vyčistit okna od White Uklid https://white-uklid.cz/myti-oken/ a byla jsem opravdu překvapená, jak obrovský rozdíl to udělalo. Objednání přes web bylo rychlé a jednoduché, a když dorazili pracovníci, bylo hned vidět, že vědí, co dělají. Okna, rámy i parapety byly perfektně čisté, bez jediné šmouhy, a dokonce si všimli i žaluzií, které už dlouho potřebovaly péči.

Nejvíc mě nadchlo, že vše proběhlo bez stresu a s ekologickými prostředky – žádná chemie, jen svěží a čistá okna, která navíc propouštějí více světla. Po odchodu White Uklid měl celý byt úplně jinou atmosféru – světlejší, příjemnější a útulnější. Určitě se na ně obrátím znovu a doporučuji všem, kdo chtějí mít okna opravdu jako ze skla.
Results 1 to 1 of 1

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.