Ponekad je zanimljivije istraživati nove igre nego juriti dobitak

1. pilariya14
    pilariya14
    Nakon nekoliko večeri igranja istih slotova primijetio sam da sve radim bez razmišljanja. Samo vrtim spinove i nema onog pravog uzbuđenja. Zato sam odlučio promijeniti pristup i isprobati par igara koje nikad prije nisam otvorio. Nisam ni razmišljao o dobitku, više me zanimalo kakve funkcije nude i kako izgledaju bonus runde. Na kraju sam naletio na jedan slot s neobičnim bonusom koji se aktivirao brže nego što sam očekivao. Nije donio veliku zaradu, ali je cijelo iskustvo bilo osvježavajuće i drugačije.
  2. lanamiller23
    lanamiller23
    Takav pristup mi ima više smisla nego stalno loviti veliki rezultat. Kad samo juriš dobitak, lako se izgubi motivacija. Ja ponekad jednostavno pregledavam ponudu i biram igre koje mi privuku pažnju. Jednom sam to radio na gransino.com.hr jer tamo ima dosta različitih opcija pa uvijek pronađem nešto što još nisam isprobao. Obično krenem s manjim ulozima dok upoznajem igru, pa tek kasnije odlučim hoću li se duže zadržati.
Results 1 to 2 of 2

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.