Тримач для монітора — чи зручно

1. Jaber
    Jaber
    Привіт! Бачу на фото крутих робочих місць, що монітори кріпляться до столу спеціальними штангами. Хто користується, скажіть — воно того варте? Чи не хитається екран під час друку на клавіатурі? І чи важко його монтувати до звичайної стільниці самостійно?
  2. Weras
    Weras
    Здоровенькі були! Я теж раніше думав, що це просто для краси, але насправді це мега зручно. Свій кронштейн для монітора я брав у хлопців з Tehnotable. Встановлюється він елементарно за 5 хвилин, просто затискається на краю столу. Щодо стійкості не хвилюйтеся, якщо кріплення якісне, то екран стоїть як влитий. Я часто повертаю монітор вертикально, коли пишу код або читаю довгі тексти, і це робиться одним рухом руки. В Tehnotable дуже крутий вибір таких штук, вони витримують навіть великі діагоналі. Тепер мій робочий простір виглядає набагато охайнішим і сучаснішим. Однозначно рекомендую цей аксесуар.
Results 1 to 2 of 2

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.