Які шорти найкраще підходять для повсякдk

1. Garryson
    Garryson
    Останнім часом задумався, що треба оновити літній гардероб, бо минулого року купив шорти на швидку руку і вони взагалі не виправдали очікувань. То тканина якась дивна, то після кількох прань втратили форму. А ще було незручно в них довго ходити — особливо в спеку. Зараз хочу підібрати щось більш універсальне, щоб і на кожен день підійшло, і виглядало нормально, а не як домашній одяг. Можливо, хтось уже проходив через такий вибір і може порадити, на що звертати увагу? Які моделі чи матеріали реально комфортні для літа?
  2. NickB2
    NickB2
    У мене була схожа ситуація кілька років тому, теж купував аби було, а потім жалкував. З часом зрозумів, що найважливіше — це тканина і посадка. Для літа добре заходять варіанти з бавовни або з невеликим додаванням еластану, бо вони дихають і не сковують рухи. Ще звертаю увагу на крій — не люблю занадто вузькі, бо в них жарко. До речі, якось натрапив на підбірку тут: шорти 25 Union — там непогано видно різні варіанти, можна зорієнтуватись по стилях і матеріалах. Я собі після цього вибрав пару більш стриманих моделей, і вони реально витримали кілька сезонів без проблем.
  3. Milly21
    Milly21
    Читаю тему і згадав, як сам колись не надавав значення таким речам, як одяг на літо. Здавалося, що будь-які шорти підійдуть, але потім починаєш більше рухатися, гуляти містом чи їхати кудись — і вже відчувається різниця. Взагалі цікаво, як змінюється підхід до одягу з часом: раніше дивишся тільки на зовнішній вигляд, а потім починаєш цінувати комфорт і практичність. Думаю, це нормально — з досвідом більше звертаєш увагу на деталі.
Results 1 to 3 of 3

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.