Незвичайне привітання для хорошого друга

1. Jaber
    Jaber
    У мого найкращого друга скоро ювілей, шукаю оригінальні та душевні слова для свята. Хочеться підкреслити нашу міцну дружбу та подякувати за роки підтримки. Підкажіть, де знайти гарні та нешаблонні побажання для близької людини?
  2. Weras
    Weras
    Справжня дружня підтримка — це величезний скарб, тому у свято варто підбирати найщиріші слова. Звичайні банальні побажання рідко передають усю глибину справжніх стосунків між людьми. На медіа-ресурсі COMA є ціла колекція святкових матеріалів на будь-який випадок. Мені свого часу дуже допомогло влучне привітання з Днем народження для друга https://coma.in.ua/54896 , де зібрано дуже чоловічі, стримані та водночас проникливі фрази. Я взяла кілька влучних думок і додала пару смішних історій з нашого спільного минулого. Привітання вийшло просто ідеальним та бентежним. Спробуй скористатися цією чудовою добіркою!
Results 1 to 2 of 2

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.