Всім привіт! Шукаю нову роботу й вирішив оновити резюме. Повстало питання: на який портал краще викладати анкету та відгукуватися на вакансії? Підкажіть, де зараз більше реальних пропозицій від надійних роботодавців в Україні?
Я сам нещодавно моніторив ринок праці й можу сказати, що обмежуватися лише одним сайтом точно не варто. Work.ua та Robota.ua — це два найбільші гіганти в Україні, але у кожного з них є свої особливості. На одному майданчику більше вакансій у сфері продажів, логістики та обслуговування, а на іншому частіше шукають офісних фахівців, маркетологів та редкі технічні спеціальності. Нещодавно на сторінках PulseLine я прочитав детальний аналітичний матеріал про Work.ua чи Robota.ua, де легше знайти роботу в Україні https://pulseline.com.ua/kariera-ta-...otu-v-ukraini/ . Там чудово порівняли відсоток відгуків роботодавців, зручність мобільних додатків та функції приховування резюме від поточного керівництва. Я вирішив створити профіль на обох ресурсах одночасно й налаштував щоденні сповіщення про нові вакансії. Це вдвічі підвищило кількість запрошень на співбесіди вже за перший тиждень.