Jautājums par elektromobiļa lādētāja izvēli. Kur Latvijā to atrast?

1. malekmelkij
    malekmelkij
    Sveiki, es domāju par elektromobili, bet joprojām esmu neizpratnē par lādētāju. Varbūt kāds zina, kur Latvijā var dabūt uzticamus lādētājus un kā vislabāk tos pasūtīt? Būšu pateicīgs par jebkuru padomu un ieteikumiem!
  2. arenijkarim
    arenijkarim
    Es iegādājos elektromobiļa lādētāju tieši no veikala, kas pārdod elektroierīces. Viņiem bija izvēle, un es varēju uzreiz paņemt produktu. Kopumā process bija diezgan vienkāršs un ērts.
  3. tyuiop
    tyuiop
    Labdien, es labprātāk pasūtīju lādētāju tiešsaistē, jo tur ir plašāka izvēle un cenas dažkārt ir zemākas. Es vienkārši meklēju tiešsaistē, izvēlējos nepieciešamo un pasūtījumu saņēmu pāris dienu laikā. Tāpēc varu jums piedāvāt izmēģinātu un pārbaudītu iespēju, kur atradīsiet daudz iespēju elektroauto uzlādes
Results 1 to 3 of 3

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.