Чи є сенс у платному розміщенні компанії в &#

1. Nensi
    Nensi
    Порадьте з досвіду: чи має сенс платно розміщувати компанію в бізнес-каталогах? Бо зараз багато таких сервісів, але важко зрозуміти, де реально є клієнти, а де просто список фірм. Не хочеться витрачати гроші просто так, цікавить саме результат — дзвінки, заявки, хоч якийсь рух.
  2. Kris
    Kris
    Я теж довго сумнівалась, але врешті спробувала через UA-REGION https://www.ua-region.com.ua/add-enterprises бо потрібно було хоч якось “оживити” потік клієнтів. Мені нормально оформили профіль, додали опис, контакти, і воно реально почало світитись у пошуку. Не скажу, що одразу шквал заявок, але стабільно почали писати й телефонувати нові люди. Найзручніше, що не треба нічого постійно підкручувати — один раз зробили і воно працює. Для мене це стало хорошим доповненням до основних каналів, особливо коли реклама просідає.
Results 1 to 2 of 2

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.