Henningsvĉr Stadı'ndaki o muhteşem manzarayı bir gün görmeyi çok isterim.

1. Jonas Wagner
    Jonas Wagner
    Merhaba arkadaşlar, geçenlerde birkaç ilginç stadyumla ilgili bir yazıya denk geldim ve Henningsvĉr Stadyumu'nun fotoğrafı aklımdan çıkmıyor. O okyanusun ortasındaki dağlarla çevrili alanda maç izlemek nasıl bir deneyim olurdu acaba? İnanılmaz bir manzarası var. Normalde stadyumdan beklentilerimiz farklı olur ama orada sanki doğanın içinde bir spor etkinliği yaşıyorsun gibi. Keşke bir gün gidip o atmosferi yaşayabilsem. Fotoğraflara bakınca bile insana huzur veriyor.
  2. KaiSommer
    KaiSommer
    Gerçekten de Henningsvĉr Stadyumu'nun fotoğrafları büyüleyici. Ben de o yazıyı okumuştum ve Norveç'in o eşsiz doğasına o kadar güzel uyum sağlamış ki, futbolun sadece bir spor olmanın ötesinde bir sanat eseri gibi sunulduğunu gösteriyor. Tribün olmaması belki dezavantaj gibi görünür ama o manzara eşliğinde maçı izlemek her şeye bedeldir eminim. Özellikle amatör takımların orada oynaması bu deneyimi daha da özel kılıyor. Yüksek rakımlı stadyumlar gibi oyuncuların fiziksel sınırlarını zorlayan durumlar olmasa da, doğanın güzelliği orada bambaşka bir etki yaratıyor. Hatta bazı spor tahminleri tutkunları, stadın konumunu bile hesaba katarak değerlendirme yapabiliyor. Belki bir gün 1xbet türkiye tarafından düzenlenecek bir etkinlikle oraya gitme şansımız olur, kim bilir!
Results 1 to 2 of 2

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.