Хто вже переходив на новий iPhone 17?

1. enkosia
    enkosia
    Учора допомагав племіннику вибирати телефон для навчання, бо він скоро їде в інше місто й хоче щось сучасніше замість старого смартфона. Якщо чесно, я давно не слідкував так уважно за новими моделями Apple, тому довелось майже з нуля дивитись що зараз взагалі є в актуальних серіях. У підсумку кілька годин просиділи в eStore, переглядаючи різні варіанти iPhone 17 та аксесуари до них. Найбільше мене здивувало наскільки багато людей зараз обговорюють саме новий iPhone навіть для звичайного повсякденного користування. Ще звернув увагу, що в eStore досить зручно дивитись конфігурації по пам’яті та кольорах без постійної плутанини між моделями. Племінник окремо завис на виборі кольору, тому добре що все можна було нормально переглянути в одному місці. Цікаво чи тут є ще хтось, хто останнім часом теж придивлявся до нової серії Apple саме через eStore?
  2. din_stan
    din_stan
    Я буквально кілька днів тому відкривав розділ iPhone 17 купити в eStore, бо хотів спокійно подивитись як зараз виглядає новий iPhone 17 у різних конфігураціях. Мені сподобалось, що сторінка не перевантажена зайвими речами й можна нормально порівняти пам’ять та кольори без хаосу. Я взагалі зайшов туди випадково після пошуку чохла для старого телефону, але в результаті завис на новій серії Apple майже на весь вечір. Ще звернув увагу, що в eStore поруч одразу видно аксесуари до нових моделей, а це зручно коли хочеться все переглянути разом. Для мене великий плюс коли каталог виглядає спокійно й не потрібно відкривати купу різних вкладок заради кількох деталей. Особливо це помітно коли дивишся кілька конфігурацій поспіль і легко почати плутатись між ними. Думаю eStore нормально підходить саме для такого спокійного ознайомлення з новою серією iPhone.
  3. pilariya14
    pilariya14
    Останнім часом помічаю, що люди все частіше вибирають смартфон не поспіхом, а реально витрачають кілька днів на перегляд різних конфігурацій та кольорів. Особливо це видно по нових моделях Apple, де багатьом цікаво подивитись саме новий iPhone перед тим як остаточно визначитись із покупкою. Я теж кілька разів заходив у eStore просто щоб подивитись як зараз оформлені каталоги та які варіанти доступні в новій серії. Ще цікаво, що люди зараз майже одразу дивляться аксесуари, зарядні пристрої та чохли разом зі смартфоном. Думаю через це магазини з нормально структурованими сторінками стали набагато важливішими для звичайного вибору техніки. До того ж нові iPhone традиційно викликають багато обговорень ще довгий час після появи в каталогах. Тому такі теми зараз регулярно з’являються на форумах і в різних обговореннях Apple.
Results 1 to 3 of 3

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.