Дайте пораду щодо лікування головного боl

1. BMilitaryFit
    BMilitaryFit
    Майже щодня після роботи за комп'ютером у мене починає дико розколюватися голова в ділянці потилиці та чола. Відчуття таке, ніби натягнули тісну каску, яка здавлює скроні з кожною хвилиною все сильніше. Знеболювальні таблетки п'ю пачками, але вони знімають спазм максимум на пару годин, а шлунок від них уже почав нити. Невролог у районній поліклініці каже, що це типовий біль напруги від сидячої пози і стресу, але лікувати його нічим, крім пігулок, не пропонує. Дайте пораду щодо лікування головного болю напруги без постійного прийому ліків. Що реально допомагає зняти спазм?
  2. almanh
    almanh
    Привіт. Сам мучився з цією каскою напруги понад два роки, поки через постійний прийом знеболювальних не заробив гастрит. Проблема в тому, що від стресу і нерухомої пози спазмуються глибокі підпотиличні м'язи, перетискаючи судини і нервові закінчення. Таблетки тут тільки маскують сигнал, але сам спазм нікуди не дівається, формуючи так званий звичний хронічний біль. Чудовим немедикаментозним рішенням для зняття цього зацикленого сигналу є процедура https://www.altimed.net/uk/service/t...icstimulation/ на сучасному обладнанні. Магнітне поле впливає на больові центри мозку, знімаючи надлишкове напруження і відновлюючи нормальний судинний тонус. Сеанс триває близько тридцяти хвилин у тиші та спокої, ніяких уколів чи неприємних відчуттів немає взагалі. Мені вистачило курсу з десяти процедур, щоб цей залізний обруч на голові повністю розчинився.
  3. BMilitaryFit
    BMilitaryFit
    Дякую за слушну пораду, про звичний біль від постійних таблеток я навіть не замислювався, а п'ю ж їх роками. Дуже хочеться нарешті зняти цей спазм без шкоди для шлунка. Приємно чути, що ефект тримається довго після курсу процедур. Обов'язково запишуся на сеанси.
Results 1 to 3 of 3

Find Web Hosting      
  Shared Web Hosting UNIX & Linux Web Hosting Windows Web Hosting Adult Web Hosting
  ASP ASP.NET Web Hosting Reseller Web Hosting VPS Web Hosting Managed Web Hosting
  Cloud Web Hosting Dedicated Server E-commerce Web Hosting Cheap Web Hosting

Premium Partners:

Visit forums.thewebhostbiz.com: to discuss the web hosting business, buy and sell websites and domain names, and discuss current web hosting tools and software.